ماستیك پلی یورتان

ماستیك پلی یورتان

Ployurtan Joint Sealant one component _HM-227

ماستیك پلی یورتان درزگیر الاستیک بر پایه رزین پلی یورتان و به صورت تک جزئی می باشد و برای مصارف بهداشتی کاربرد دارد.که از نظر مشخصات فیزیکی و شیمیایی با فصل پنجم نشریه۱۲۳ و پیوست ۴ نشریه ۱۲۴ سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور مطابقت دارد.

خواص واثرات

    1. چسبندگي فوق العاده بالا به انواع مصالح مخصوصاً بتن و فلز.
    2. درصد ازدياد طول بالا
    3. مقاوم در برابرعوامل محيطي
    4. مقاوم در برابر تابش نور خورشيد .
    5. استحكام فرسايشي زياد .
    6. قابليت رنگ شدن با رنگ هاي حلال دار یا محلول در آب .
    7. قابليت انعطاف پذیری عالی در گرمای بسیار زیاد و یخبندان.
    8. در مقابل آب آشامیدنی و هرگونه نمك واكنش نشان نمی دهد
    9. بدون انقباض .
    10. بدون شره .
    11. غیر  سمی.

موارد کاربرد

۱٫ درزهاي انبساطي و ژوئن ها .
۲٫ آب بند نمودن درزها .
۳٫ درزبندي لوله ها .
۴٫ كانال هاي آب رساني .
۵٫ مخازن آب آشاميدني .
۶٫ تصفيه خانه هاي آب و فاضلاب.

میزان مصرف

بسته به طول و عرض و ارتفاع درزهاي اجرائي و وزن مخصوص ۱/۲gr/cm3 ميزان مصرف قابل محاسبه خواهد بود.

روش مصرف

تمامی درزها می بایست از هر گونه ذرات سست گرد و غبار رنگ ، چربی ، آب و هر گونه رطوبت و سایر آلاینده عاری گردد و سطوح متخلخل حتما به وسیله ساب زدن ، سند بلاست یا روش های دیگر هموار گردند.
برای اجرای ماستیك لازم است عرض و عمق اجراء با هم برابر باشد تا مقطعی كه ماستیك در آن اجراء می شود شكل مربع پیدا كند برای محدود نمودن عمق اجراء از فوم اسفنجی یا پلاستوفوم استفاده نمائید پس از بریدن بسته ماستیك آن را داخل ابزار تزریق قرار داده و اجرا نمائید.

مشخصات فیزیكی و شیمیائی

حالت فيزيكي : خمير
رنگ : خاکستری – سفید – مشكی
وزن مخصوص : ۱/۲gr/cm3
زمان خشك شدن سطحي : ۳۰ دقيقه
ميزان خشك شدن يك روزه : ۳-۲ ميليمتر
درصد ازدياد طول : ۹۵۰%
سختي : ۳۶-۳۲  (Shore A)
بازگشت به حالت اولیه: ۹۷%

مدت و شرایط نگهداری

۶ ماه در بسته بندی اولیه و دردمای ۳۵-۱۰ درجه سانتیگراد و دور از نورمستقیم خورشید و رطوبت و حرارت مستقیم نگهداری شود.

نوع بسته بندي

كاتریج ۶۰۰ گرمی هر كارتن ۲۰ عددو كاتریج ۳۰۰ گرمی هر كارتن ۲۵ عدد

تلفن تماس جهت مشاوره : ۴۹۱۷۶-۰۲۱

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *